Om oss

Et lidenskapdrevet selskap som setter kundens behov først.

Med hjertet først

Floorfiller er et lidenskapsdrevet selskap med fokus på gulvet. Vi er et selskap som ser opp og frem, ved å se ned og sette pris på det vi har har under oss.

Det finnes mange leverandører innen vårt fagfelt og det presser oss til å yte bedre kundeservice og personlig kundeoppfølging. Være løsningsorienterte og tilpasningsdyktige. Vi går alltid med hjerte først, og er evig takknemlig for at vi kan drive med det vi kan best, hver eneste dag.

Det er viktig for oss at kunden føler seg trygg, det er der kompetansenivået vårt spiller størst rolle. Ved å finne ut av de beste løsningene sammen, tror vi på evige og lojale bånd som øker både produktiviteten og effektiviteten i fremtidige samarbeid.

Vi streber alltid for å forstå kundens behov. Derfor har vi egne rutiner internt som kvalitetssikrer vår forståelse av ditt prosjekt før vi igangsetter arbeidet. Det er viktig for oss å ivareta kundens trygghetsfølelse, sånn vi sammen kan løse flere problemer i fremtiden.

Kvalitet sier alt. Spesielt når det gjelder den største og mest synlige flaten i et bygg. Det er viktig for oss å sette tonen fra grunn av. Vi har et froskeperspektiv som gjør at vi ser alt fra gulvet og opp. La vår kompetanse utfylle din visjon.

Lidenskap for designgulv

Vi er heldige som får jobbe med noen av de råeste utbyggerne og merkevarene landet har å by på. Med gjensidig respekt for ekspertiseområdet, klarer vi sammen å løse alt.

Les hva kunden sier om oss.

Sertifisert Weber Gulvetreprenør

Floorfiller er Sertifisert Weber Gulvetreprenør

Vi er stolt over å være sertifisert som Weber Gulventreprenør!

Med kanskje bransjens viktigste sertifisering, har vi som mål og ambisjon om å øke kundens trygghet innen alt vi leverer.

Vi kan med hånden på hjerte kalle oss eksperter, noe som gir oss en eksepsjonell posisjon innen både rådgivning og utførelse av tjenester innen gulv.

Folkene

Michal Rutkowski

Prosjektleder

942 97 098michal@floorfiller.no
Les mer

Patrik Vahlman

Prosjektleder

927 76 664patrik@floorfiller.no
Les mer

Fredrik Vahlman

Prosjektleder

414 78 908fredrik@floorfiller.no
Les mer